Acestea sunt o parte din felicitarile pe care le-am facut de-a lungul timpului. In fiecare am folosit tehnici variate:quilling, tehnici scrap, cusut, pictat/desenat. Toate imi sunt dragi. Sper sa va placa si voua. :)

Felicitare pentru ziua unui baiatel de 4 ani.
 

Felicitare pentru fiica mea, Maria, cand a luat un 10 curat la autodictare.


 Felicitare vanduta la un targ unei perechi, sot si sotie, evident indragostiti. ;)

 Felicitare cu ferestre, vanduta , de asemenea , la targ.
 Felicitarea care m-a reprezentat la Concursul scrap-mania
 Felicitare pentru o prietena si colega de facultate, care isii iubeste f mult bunicii! :) O felicitare raspuns la provocarea cards(2) a elenei stanescu

 O felicitare de toamna, cu ocazia World Card Making Day
Sper sa va placa. Si sa revin in curand cu noutati.
Toate cele bune, cu drag,
Mhaela.
     Am realizat zilele acestea o pagina de scrap impreuna cu fiica mea Maria- un proiect cu tema de toamna pentru la scoala. A fost placut sa lucram in echipa, sper sa va placa rezultatul:
 


     Am folosit la aceasta paginuta un carton pt scrapbook imprimat cu frunze de toamna, de 30x30 cm, bucati de cartoane ramase prin casa in culori calde si imprineuri specifice anotimpului. 

 Au urmat apoi floricelele decorate cu nasturi in interior,  cateva embellishments dintr-un set de toamna, panglicute felurite si frunze reciclate de la flori de nunta, pictate cu acrilice.

Cam asta a fost, 
Pana data viitoare, va doresc numai bine, 
Cu drag, 
Mihaela!
        Va prezint o pagina de scrap pe care am realizat-o pentru a participa la un concurs de pe forumul Very scrap cu tema "Lumea vazuta prin ochii unui copil". 
Cerintele erau urmatoarele :
Stilul: Scrap american. 

Alte precizari:
  •  -Pagina trebuie sa aiba 30cm x 30cm
  • -Sa fie o pagina VESELA, plina de cat mai multe culori.
  • -Sa contina maximum 3 poze.
    -Puteti folosi orice tip de "Embelishments" nasturi, flori, tot ce va place si e colorat...


  Iata cum am conceput eu aceasta pagina. Am plecat de la un carton de scrap imprimat cu floricele, pe care am pictat un cer de la jumatate in sus , cu acrilice.


     
  Dintr-o bucata decarton cu fluturi  am facut o "rama" pentru fotografie, decupand cu cutterul si cu forfecuta parte din aripile fluturilor, ca sa iasa deasupra pozei... Ulterior am decorat fluturasii cu  glitter  si strasuri . 


 Am desenat un soare pe o bucata de carton reciclat, l-am picta cu acrilice , decupat si lipit cu buretei :


  


 
 Am colorat curbubeul, l-am decorat cu glitter , lipit pe un carton si apoi cu buretei pe "cer".

Am facut litere din fimo, pentru a da titlul lucrarii " A Flower in Lord's Garden". Dupa ce le-am copt, le-am dat cu lac special pentru fimo, proaspat achizitionat de pe  www.simoshop.ro, pe care l-am testat cu ocazia asta si de care sunt foarte multumita.Florile sunt decupate dintr-un carton imprimat. Au in mijloc nasturi si strasuri. Tulpinile sunt din hartie creponata rasucita. In partea din stanga a fotografiei este o floricica lipita pe o felicitare in forma de inimioara, folosita pt journaling. 
 Ar mai fi cate ceva de spus, am lucrat mult la pagina asta, mai ales ca poza este facut intr-un loc f special pentru mine si familia mea: o manastire din Italia unde am petecut clipe minunate ,ne-am simtit chiar ca in sanul lui Dumnezeu,si ne-am facut noi prieteni de suflet si de viata, cum e si acest fluturas , care a ajutat-o pe Mariuca mea sa treaca peste o fobie fata de insecte pe care o avea, si sa priveasca lumea si natura ce o  cu adevarat cu alti ochi. .  
   Inca nu se stie daca voi primi vreun premiu, astept decizia juriului. Dar , sincer, ma simt pe deplin rasplatita ca am reusit sa duc la bun sfarsit aceasta paginuta, in chiar ultimele momente inainte de inchiderea concursului...
    Despre celelate pagini din concurs pot sa spun ca sunt toate foarte dragute si au cate ceva special. Mi-a fost destul de greu sa votez una, dar am facut-o in cele din urma. :)

Sper sa revin cat de curand cu paginuta Mariei terminata ;).


Pana atunci, va doresc un week-end placut! :)
        Un salut călduros/ răcoros/ înviorător (cum preferați  :) ), tuturor!
Iată că, după mai multe îndemnuri și încurajări din partea prietenilor, am simțit  că ar fi momentul să am un locușor în spațiul virtual unde să îmi expun creațiile pentru cei care doresc să le vadă, și, de ce nu, poate chiar sa le achiziționeze.
       Pentru început, vă prezint cea mai recentă  realizare, un set cu fluturași din pasta polimerică, pe care  abia de curând am avut curajul să o încerc.. Sper să vă placă!